Flyttehjælp

Har du brug for flyttehjælp? Måske skal du flytte sammen med din kæreste, eller måske er det tid til at flytte i noget større, fordi du har fået familieforøgelse. Eller måske skal du flytte på kollegie, fordi du er blevet optaget på drømmestudiet. Uanset hvorfor du skal flytte, er flytningen i sig selv næsten altid en blandet fornøjelse. Det kræver tid og overskud at pakke alting ned, og det er ikke billigt at hyre et flyttefirma – men alt det er der heldigvis råd for.

Hos LendNow finder du hurtig, pålidelig og billig flyttehjælp fra både privatpersoner og virksomheder. På den måde kan du nemt og hurtigt få hjælp til din flytning, og du slipper for at betale overpris til et flyttefirma.

Har du lyst til at tjene penge, kan du også tilbyde flyttehjælp til andre brugere i LendNow. Det giver dig mulighed for at hjælpe personer i lokalområdet eller længere væk med at flytte og samtidig tjene penge på den gode gerning.

Opret dig hos LendNow i dag og kom hurtigt i gang.

Vælg præcis den flyttehjælp du har brug for

Skal du have pakket huset ned og have flyttet det hele til et andet sted i landet – eller skal du blot have flyttet et par kasser fra en gade til en anden? Størrelsen på flyttelæsset spiller ingen rolle. Med LendNow kan du få præcis den flyttehjælp, du har brug for.

Når du opretter en annonce i LendNow, kan du helt selv specificere, hvad du har brug for hjælp til, og hvor og hvornår flytningen skal forestå. Når du har oprettet annoncen, kan andre brugere se dine ønsker og sende dig tilbud på flyttehjælp.

Du kan nemt sammenligne tilbud og vælge præcis den løsning, der passer dig bedst. Herefter skal du blot acceptere tilbuddet, betale i app’en – eller kontant efter arbejdet er udført – og aftale nærmere med din valgte hjælper i app’ens chatmodul. Din betaling i app’en bliver først overført til flyttehjælpen, når flytningen er veloverstået.

Billig flyttehjælp du kan regne med

De fleste af os har prøvet det: Du betaler i dyre domme for et flyttefirma, men når du står klar på det aftalte tidspunkt med hele dit liv pakket ned, må du vente i flere timer på, at flyttefolkene faktisk dukker op. Med LendNow får du et alternativ – til en helt anden pris.

Når en bruger har fundet flyttehjælp i LendNow, kan vedkommende bedømme hjælperens arbejde, efter flytningen er overstået. Når du skal vælge din flyttehjælp, kan du se andre brugeres bedømmelser af flyttehjælpen, før du accepterer en hjælpers tilbud – du går altså aldrig blind ind i en aftale. På den måde får du billig flyttehjælp, du kan regne med.

Tjen penge og giv lokalområdet en hånd

Leder du efter en nem måde at tjene penge? Med LendNow kan du tjene penge på at hjælpe personer i lokalområdet – og længere væk endnu – med at flytte.

Som hjælper i LendNow bestemmer du helt selv, hvor billig flyttehjælp du vil tilbyde. Du vælger også selv, hvor langt væk du vil tilbyde din ydelse. Hvis det passer dig, kan du altså sagtens tjene penge på at hjælpe personer, der bor længere væk. Du kan også tilbyde din hjælp med andre ydelser som malerarbejde, havearbejde og meget mere.

Når en bruger accepterer dit tilbud på flyttehjælp, kan du benytte app’ens chatmodul til at aftale nærmere med vedkommende. Og når flytningen er klaret, modtager du din betaling enten kontant eller nemt og sikkert gennem app’en inden for 4-5 hverdage.

Se bedømmelser af brugere før du sender tilbud
Vil du være sikker på, at du tilbyder flyttehjælp til de personer, som vil værdsætte den mest? Med LendNow kan du altid se, hvordan andre hjælpere har bedømt en bruger, før du rækker ud til vedkommende med et tilbud.

Når flyttearbejdet er klaret, kan du også selv bedømme brugeren i app’en – på den måde kan andre hjælpere i LendNow se, hvordan du bedømmer din oplevelse med brugeren, før de tilbyder deres hjælp med vedkommendes næste annonce.

Lån værktøj til flytningen og boost den cirkulære økonomi

Er du kommet godt igennem flytningen? Så er tiden kommet til at få møblerne samlet og billederne op at hænge, så du kan finde dig til rette i det nye hjem. Alt dette kræver det rette værktøj – og det finder du nemt med LendNow. På appen tilbyder hundredvis af personer hver dag udlejning af værktøj, så du slipper for at købe nyt.

I LendNow kan du leje værktøj af privatpersoner, så du hurtigt kan komme i gang med at indrette din nye bolig og gøre den til din egen. Du kan blandt andet leje:

  • Boremaskine
  • Skruemaskine
  • Slibemaskine
  • …. og alverdens andet værktøj

Når du lejer værktøj af private i LendNow, slipper du for at skulle ud at købe nyt, som du kun skal bruge én gang. Du undgår altså at bidrage til overforbrug og booster i stedet den cirkulære økonomi – og på den måde er du også med til at støtte en bæredygtig fremtid.

Vi arbejder os hen imod FNs 12. verdensmål for ansvarligt forbrug. Og ved at leje værktøj gennem vores app er du med på den rejse.

Sådan fungerer LendNow

Når du opretter en profil hos LendNow, har du både mulighed for at få hjælp og hjælpe andre. Du kan eksempelvis få hjælp til flytning eller havearbejde, mens du også kan hyre en handyman eller handywoman til at hjælpe med at samle kommoden fra Ikea eller lægge fliser i indkørslen.