Havearbejde

Trænger haven til en kærlig hånd? I en travl hverdag fuld af gøremål er det ikke nemt at finde tid og overskud til havearbejdet. Samtidig kræver det også de rette redskaber, og det er ikke altid, man har det hele ved hånden. Men bare rolig – vi har løsningen til dig her.

Hos LendNow kan du finde hjælp til havearbejde fra både virksomheder og flittige privatpersoner fra nær og fjern. Du får haven gjort klar til sommeren, og du vælger præcis det tilbud, der passer dig bedst.

Som bruger hos LendNow kan du også tilbyde din hjælp til havearbejde. Det giver dig mulighed for at hjælpe både naboen eller andre privatpersoner længere væk med at få haven ordnet – og på den måde kan du tjene penge på en god gerning.

Opret dig og kom hurtigt i gang i LendNow appen.

Gode priser på al slags havearbejde fra flittige privatpersoner

Der er meget arbejde i at eje en have. Der skal luges, slås græs, beskæres buske, klippes hæk og meget mere. Med LendNow kan du få hjælp til præcis det havearbejde, du skal have ordnet.

Når du laver en bruger i LendNow, kan du nemt oprette en annonce og beskrive nøjagtig, hvad du har brug for hjælp til. Du kan skrive i annoncen, om du selv kan stille haveredskaber til rådighed, og du kan også tilkendegive hvor og hvornår, du ønsker hjælp til at få haven ordnet. Når du slår annoncen op i LendNow, kan brugere fra både nær og fjern svare på den og tilbyde deres hjælp til at udføre havearbejdet.

Med LendNow kan du nemt kigge alle tilbuddene igennem og vælge præcis den løsning, der passer dig bedst. Når du har fundet den hjælper, som tilbyder havearbejde til den bedste pris, skal du blot acceptere vedkommendes tilbud, betale kontant eller i app’en og aftale de nærmere omstændigheder med brugeren i app’ens chatmodul. Betaler du i app’en, får hjælperen først betalingen overført, når vedkommende har udført arbejdet. På den måde er du garanteret ordentligt havearbejde til en god pris – og at du får netop den ydelse, du betaler for.

Se hvad andre brugere synes om havearbejdet før du vælger

Noget havearbejde kræver mere erfaring end andet. Måske har du blomster, som kræver særlig pleje, eller måske mangler du selv erfaring med havearbejde og har brug for en hjælper, som også kan lære dig et trick eller to. Med LendNow kan du finde præcis den rigtige hjælper til dine behov.

Når en bruger har fået hjælp til havearbejdet gennem LendNow, kan vedkommende bedømme hjælperens arbejde i app’en, når det er udført. Det betyder, at du altid kan se andre brugeres bedømmelser af hjælperne, før du accepterer et tilbud om hjælp til havearbejdet. På den måde kan du være sikker på, at du vælger en hjælper, som passer til dine ønsker.

Tilbyd havearbejde og tjen penge til sommeren

Har du en virksomhed, der specialiserer sig i havearbejde, eller er du en privatperson, som har erfaring med at bruge en hækkesaks eller plæneklipper? Med LendNow kan du nemt tjene penge på at hjælpe andre personer med havearbejdet.

Som hjælper i LendNow kan du tilbyde havearbejde til andre brugere. Du sætter helt selv prisen for havearbejdet, og du vælger selv, om du kun vil tilbyde din hjælp i lokalområdet, eller om du har mulighed for at hjælpe personer længere væk. Du behøver heller ikke holde dig til havearbejde: Du kan også tjene penge på at hjælpe andre brugere med at flytte, male huset og meget mere.

Når en bruger accepterer dit tilbud om hjælp til havearbejdet, kan I aftale nærmere via app’ens chatmodul. Og når græsset er slået og bedene vandet, modtager du din betaling for arbejdet gennem app’en – nemt, hurtigt og sikkert.

Se hvad andre synes før du tilbyder din hjælp

Med LendNow går du aldrig blindt ind i en aftale. I app’en kan du nemlig altid se, hvordan andre hjælpere har bedømt en bruger, før du tilbyder at hjælpe vedkommende med havearbejdet.

Når du har ordnet en persons have, kan du også bidrage med din egen bedømmelse af brugeren i app’en. På den måde er du med til at gøre det nemmere for andre hjælpere at tilbyde deres ydelse til netop de brugere, som vil værdsætte den mest.

Leje af haveredskaber gennem LendNow

Vil du gerne ordne haven selv, men mangler du redskaberne til at komme i gang? Bare rolig – med LendNow slipper for at investere i nye, dyre haveredskaber. Du kan nemlig leje præcis det redskab du står og mangler på vores platform. Det er også muligt for dig at tilbyde udlejning af værktøj i LendNow appen.

I LendNows app kan du leje haveredskaber og andet værktøj af privatpersoner, så du nemt kan komme i gang med at klippe hækken og fælde de døde træer. Du kan blandt andet leje:

  • Hækkeklipper
  • Græsslåmaskine
  • Løvsuger
  • Kædesav
  • ….og meget mere.

Kan du ikke finde det redskab, du søger? I LendNow kan du oprette annoncer til alle de redskaber, du har brug for. Og brugere, som tilbyder redskaber, kan også oprette annoncer til udlejning af udstyr, som ikke er sat ind i databasen. Du har derfor rig mulighed for at finde præcis de redskaber, du har brug for.

Når du lejer dine haveredskaber gennem LendNow, slår du samtidig et slag for en bæredygtig fremtid. Du undgår at bruge penge på en ny motorsav, som du måske kun skal bruge én gang, og derfor bidrager du ikke til overforbrug og produktion af nye redskaber. På den måde er du med på vores rejse mod FNs 12. verdensmål omhandlende ansvarligt forbrug – og det er godt for miljøet.

Sådan fungerer LendNow

Når du opretter en profil hos LendNow, har du både mulighed for at få hjælp og hjælpe andre. Hvad end du har behov for flyttehjælp, brug for et par ekstra hænder til lidt malerarbejde eller bare søger en handyman eller handywoman til eksempelvis at samle et møbel, er vores app stedet at lede.