Udlejning af værktøj mellem private

Udlejning af værktøj er en billig og bæredygtig løsning, hvis du står og mangler udstyr til dit næste gør det selv-projekt. I stedet for at købe værktøj, du måske kun skal bruge én gang, kan du på vores app leje værktøjet fra en i dit lokalområde.

Ligeledes kan du også stille dit eget grej til rådighed for andre i lokalområdet, så de kan leje dit værktøj, i stedet for at rende i byggemarkedet og betale for det i dyre domme. Ved at leje fremfor at købe nyt hjælper man også verden i en mere bæredygtig og cirkulær retning, hvor forbruget sættes ned.

Udlejning af værktøj er altså en god løsning både for klimaet og for pengepungen. Opret dig hos LendNow i dag og kom hurtigt i gang.

Billigere end Bauhaus, Silvan og andre byggemarkeder

Hvis du gerne vil slippe for de helt store udskrivninger i forbindelse med dit næste gør det selv-projekt derhjemme, kan det godt svare sig at leje værktøj gennem LendNow fremfor at rende ned i Bauhaus, Silvan eller et af dine andre kendte byggemarkeder.

Ofte vil du nemlig kunne spare mange penge ved at leje værktøjet frem for at købe det i dyre domme for måske kun at bruge det én enkelt gang, inden det bliver gemt væk omme bagerst i garagen eller i opbevaringen, hvor det samler støv.

I vores app kan du nemt og hurtigt søge efter det værktøj, som du skal bruge. Hvis der – mod forventning – ikke allerede er nogen, der udlejer netop dét værktøj, kan du oprette en annonce, hvor du efterlyser det givne værktøj, hvorefter én af de mange hjælpere på platformen forhåbentlig kan komme dig og dit gør det selv-projekt til undsætning.

Leje af værktøj i dit lokalområde

Hos LendNow får du altid vist mulighederne for leje af værktøj i dit lokalområde. Så hvis du ikke selv ejer det værktøj, du står og skal bruge, er hjælpen sjældent langt væk. Brugere længere væk kan også tilbyde deres hjælp, og I kan nemt aftale i app’ens chatmodul, hvordan og hvornår du får værktøjet overleveret. På den måde kommer du hurtigt i gang med dit projekt.

Samtidig kan du i vores app finde meget forskelligt værktøj til udlejning. Så næsten uanset hvad du skal bruge, kan du regne med at finde det tilgængeligt til lån i vores app.

I LendNow app’en ser vi ofte:

  • Leje af skruemaskine
  • Leje af boremaskine
  • Leje af motorsav
  • Leje af hækkeklipper
  • Leje af slibemaskine
  • Leje af højtryksrenser

Vi er sikre på, at du kan finde præcis det værktøj du gerne vil leje.

Boost den cirkulære økonomi ved privat udlejning af værktøj

Udlejning af værktøj mellem private er ikke kun et godt valg i forhold til din egen pengepung – det er faktisk også et godt valg i forhold til bæredygtighed og cirkulær økonomi. For vores alle sammens (over)forbrug er en af de helt store syndere, hvad angår en bæredygtig fremtid. Mange får desværre købt ting, de ikke helt har brug for, eller som man måske kun skal bruge et par gange, hvilket er spild af ressourcer.

Her på LendNow har du muligheden for at leje værktøj, når du står og skal bruge det, frem for at købe nyt og fortsætte vores uholdbart store forbrug. Det booster den cirkulære økonomi, hvilket er et af nøglepunkterne i en mere bæredygtig fremtid for os alle sammen.

Sammen kan vi bidrage til at indfri FN’s 12. verdensmål, som omhandler ansvarligt forbrug. Ved at leje værktøj gennem vores app, kan du tilslutte dig vores rejse.

Tjen penge på udlejning af værktøj, du har liggende derhjemme

Hvis du har værktøj liggende hjemme i garagen eller i kælderen, kan du som bruger i vores app nemt udleje dit værktøj til andre private, som måske står og mangler lige akkurat det, som du ligger inde med.

Det er en altså en smart måde til at tjene lidt ekstra håndøre på det værktøj, som alligevel ligger og samler støv, og som du måske ikke selv render og bruger hele tiden. Du sætter selv prisen på lejen, og derudover kan du også sætte et depositum på udlejning af værktøj, som sikrer dig imod eventuelle skader på værktøjet.

Udover leje af varer som værktøj og lignende kan du også få eller selv tilbyde hjælp med alverdens ting gennem vores app. Uanset om du mangler en ydelse eller vil tilbyde en, kan du nemt oprette en annonce på appen, og så kan andre brugere kontakte dig og aftale nærmere. Står du og mangler flyttehjælp eller skal bruge et par hænder til lidt malerarbejde eller havearbejde, er hjælpen ikke langt væk.

Sådan fungerer LendNow

Når du opretter en profil hos LendNow, har du både mulighed for at få hjælp og hjælpe andre.