Malerarbejde

At male huset er et projekt, der hurtigt kan blive svært at få ordnet. Malerarbejde kræver det rette udstyr, tid og overskud, og ingen af delene er nemme at skaffe i en travl hverdag. Mangler du ressourcer til at male selv, og har du brug for hjælp til at få udført malerarbejde? Så finder du løsningen her.

Hos LendNow kan du leje en maler til at få klaret dine malerprojekter. Du får hjælp til malerarbejdet til den bedste pris og behøver derfor ikke finde tiden til selv at få det ordnet.

Som bruger hos LendNow kan du også tilbyde din hjælp til malerarbejde. På den måde kan du nemt tjene penge – og du gøre samtidig en god gerning ved at hjælpe andre brugere med at få ordnet deres malerprojekter.

Opret dig hos LendNow i dag og kom hurtigt i gang.

Lej en maler og få ordnet malerarbejdet til den bedste pris

Gruer du ved tanken om, hvad en maler koster? Hvis du gerne vil undgå de helt store udskrivninger, når du skal have malet huset, kan det godt betale sig at leje en maler gennem LendNow. Det giver dig nemlig mulighed for at vælge præcis det tilbud, der passer dig bedst.

Med LendNow kan du nemt oprette en annonce, der beskriver præcis det malerarbejde, du har brug for hjælp til – for eksempel malerarbejde. Du kan endda skrive hvor og hvornår, du ønsker hjælp til arbejdet. Når du har oprettet annoncen, kan personer fra lokalområdet – eller længere væk – svare på din annonce og give dig tilbud på at udføre malerarbejdet.

Når du har fundet det tilbud, som passer dig bedst, skal du blot acceptere tilbuddet, betale i app’en eller kontant, når arbejdet er udført, og aftale nærmere med brugeren gennem app’ens chatmodul. Betaler du i app’en, bliver pengene først overført til maleren, når arbejdet er fuldført. På den måde er du sikker på at betale den mest fordelagtige pris for det malerarbejde, du søger hjælp til – og at du får den service, du betaler for.

Se brugeranmeldelser og vælg malerarbejde i højeste kvalitet

Måske tænker du, at billigt malerarbejde er lig med dårligere kvalitet. Men sådan forholder det sig ikke med LendNow. Når en bruger har lejet en maler gennem LendNow, og arbejdet er udført, kan vedkommende nemlig bedømme både maleren og kvaliteten af det arbejde, de har lavet.

Du kan altså altid se, hvordan andre brugere har bedømt maleren og dennes tidligere arbejde, før du tager imod personens tilbud. Og du kan selv bidrage med din egen bedømmelse, når du har fået opgaven udført. På den måde kan du vælge din maler ud fra både prisen på tilbuddet og andre brugeres anmeldelser af det udførte arbejde.

Bliv bruger i LendNow og tjen penge på at hjælpe med malerarbejdet

Kunne du tænke dig at tjene penge på at hjælpe personer i lokalområdet med at få ordnet deres malerprojekter? LendNow gør det nemt for dig. Du kan blot tilmelde dig som handyman eller handywoman og tilbyde hjælpe til alverdens opgaver.

Som hjælper i LendNow sætter du helt selv prisen på dit malerarbejde, klipning af hækken eller gåtur med hunden. Du vælger også selv, om du også vil tilbyde din service til brugere, som bor længere væk – du behøver altså ikke kun holde dig til at hjælpe personer i lokalområdet. Du kan også tilbyde din hjælp med udlejning af værktøj, flyttearbejde eller noget helt tredje.

Når en bruger accepterer dit tilbud på en opgave, kan du aftale nærmere med vedkommende i app’ens chatmodul. Og når du er færdig med at udføre opgaven, får du din betaling kontant eller nemt og sikkert overført gennem app’en inden for 4-5 hverdage.

Se andre hjælperes bedømmelser af brugere før du sender tilbud

Vil du sikre dig, at du tilbyder din ydelse til de personer, som vil værdsætte den mest? Bare rolig: Med LendNow kan du altid se, hvordan en bruger er bedømt af andre hjælpere, før du tilbyder din hjælp til vedkommende.

Når du har udført opgaven, kan du selv tilføje din bedømmelse af brugeren i app’en. På den måde kan andre hjælpere se, om du havde en god oplevelse med brugeren, før de rækker ud til vedkommende med et tilbud på en opgave.

Støt en bæredygtig fremtid med LendNow

Når du bruger LendNow til at tilbyde malerarbejde eller leje en maler, er det ikke kun et godt valg i forhold til din egen pengepung – det er også et godt valg i forhold til bæredygtighed.

Vores alle sammens store forbrug er en af de helt store syndere, hvad angår en bæredygtig fremtid. Det er nemt at komme til at købe ting, man kun skal bruge et par gange, eller som man aldrig rigtig får brugt, og det er spild af ressourcer. Men med LendNow sparer du miljøet for de ekstra indkøb af malerpensler og andre redskaber til malerarbejdet, som kun skal bruges én gang. På den måde er du med til at hjælpe os alle på rette vej mod en bæredygtig fremtid.

Hos LendNow arbejder vi os hen imod FNs 12 verdensmål, som omhandler ansvarligt forbrug. Ved at leje en maler gennem vores app, er du med på den rejse.

Sådan fungerer LendNow

Når du opretter en profil hos LendNow, har du både mulighed for at få hjælp og hjælpe andre.