Brug for hjælp? Find en handyman her!

Har du svært ved at få samlet IKEA-møblerne? Har du ikke tid til at male huset, og trænger baghaven til en kærlig hånd? Nu behøver du ikke længere klare det hele selv! Med en handyman fra LendNow kan du få hjælp til det, du har brug for.

Opret dig hos LendNow i dag og kom hurtigt i gang.

Få hjælp af en handyman med LendNow

I en travl hverdag er det ikke nemt at finde tid til at klare alle boligprojekterne selv. Hækken trænger til en klipning, men du kommer sent hjem fra arbejde hver dag – og du mangler desuden hækkesaksen til at få det ordnet. Måske havde du tid til at få sat hegnet op sidste weekend, men mangler nu tiden til at få det malet. Eller måske mangler du hjælp til at pakke huset ned, inden du skal flytte. Uanset hvad du har brug for, kan du få det gjort med LendNow!

Med LendNow kan du få hjælp af en handyman til præcis dét, du har brug for. I vores app kan du finde både privatpersoner og virksomheder til at hjælpe med alt fra at samle møbler efter flytningen til at male huset. Om du har brug for en professionel handymans hjælp, eller om du bare har brug for et ekstra par hænder til et gør-det-selv-projekt spiller ingen rolle – med LendNow er hjælpen aldrig langt væk.

Sådan gør du:

  1. Download LendNow.
  2. Opret dig som bruger.
  3. Slå din annonce op.
  4. Få tilbud fra handymen i app’en.
  5. Accepter et tilbud, betal i app’en – og få arbejdet ordnet!

Bliv handyman i LendNow og tjen penge på at hjælpe

Har du hænderne ordentligt skruet på, og har du lyst til at tjene penge? Eller har du en handyman-virksomhed, og vil du tilbyde din ydelse på en ny måde? Med LendNows app kan du tjene penge på at tilbyde din hjælp som handyman til personer fra nær og fjern. Om du er professionel handyman, ejer af en virksomhed eller en privatperson, der gerne vil hjælpe, spiller ingen rolle – i LendNow er der opgaver til alle!

Du bestemmer helt selv hvilken type arbejde, du vil hjælpe med, eller om du blot vil udleje dit værktøj, så andre brugere selv kan klare opgaven. Du sætter selv prisen for din ydelse, og du vælger også selv, om du kun vil tilbyde handyman-hjælp i lokalområdet, eller om du har mulighed for at hjælpe personer, som bor længere væk.

På den måde kan du tjene penge på at hjælpe andre – helt som det passer dig bedst!

Få det gjort med LendNow!

Uanset hvad du mangler hjælp til – eller hvad du vil hjælpe med – finder du løsningen hos LendNow.

Lej en handyman til at male huset

Trænger huset til at blive malet, eller har du brug for en handymans hjælp til at få malet børneværelset, inden den lille ny kommer til verden? Hos LendNow er hjælpen aldrig langt væk. Uanset størrelsen på malerprojektet og hvor meget erfaring, det kræver, kan du finde en handyman til den rette pris her.

Mangler du redskaberne til at få arbejdet ordnet? Bare rolig: Du behøver ikke kunne stille hverken pensler eller stige til rådighed. I annoncen kan du skrive præcis, hvad du har brug for – på den måde er du garanteret tilbud fra handymen, som kan hjælpe med præcis det, du har brug for.

FÅ HJÆLP TIL MALERARBEJDE

Få hjælp til flytningen

Skal du have pakket huset ned inden den store flytning, eller mangler du blot et ekstra sæt hænder til at bære et par kasser fra A til B? Hos LendNow spiller størrelsen på flyttelæsset ingen rolle.

Opret din annonce og skriv præcis, hvad du har brug for en handymans hjælp til, hvornår du skal flytte, og hvor flyttelæsset skal transporteres hen. Inden længe har du fundet den helt rette handyman til opgaven – og du slipper for at betale overpris til et flyttefirma.

FÅ FLYTTEHJÆLP

Få hjælp til havearbejdet

Er det tid til at få trimmet hækken, eller skal du have fældet træet, der skygger for solen på terrassen? Med LendNow kan du få hjælp til præcis det, du har brug for.

Om bedene skal luges, eller græsset skal slås spiller ingen rolle. Opret din annonce i LendNow og forklar præcis, hvad din have trænger til, og hvornår du ønsker hjælp til at få det ordnet. Før du ved af det, har du fundet den rette hjælper – til den helt rigtige pris.

FÅ HJÆLP TIL HAVEARBEJDE

Lån værktøj, haveredskaber og meget mere

Vil du gerne ordne projektet selv, men mangler du det rette grej til opgaven? Med LendNow kan du låne det hele – helt uden at skulle købe nyt.

I app’en får du altid vist mulighederne for lån af værktøj i dit lokalområde. Brugere længere væk kan også tilbyde deres hjælp, og I kan nemt aftale i app’ens chatmodul, hvordan og hvornår du får værktøjet overleveret.

På den måde kan du leje værktøj af privatpersoner til en god pris, og du slipper for at investere i dyre redskaber, du kun skal bruge én gang. Det betyder også, at du booster den cirkulære økonomi og slår et slag for en bæredygtig fremtid – et vigtigt skridt på rejsen mod FNs 12 verdensmål.

UDLEJNING OG LEJE AF VÆRKTØJ

Sådan fungerer LendNow

Når du opretter en profil hos LendNow, har du både mulighed for at få hjælp og hjælpe andre.